2016 års stipendiat av Engagemangsstipendiet

Jennifer Nilsson tilldelas check och diplom av utbildningsbevakare Patrik Henriksson.

Jennifer Nilsson tilldelas check och diplom av utbildningsbevakare Patrik Henriksson.

Studentkåren Linnéstudenterna delar varje år ut Engagemangsstipendiet till en student som visat ett extraordinärt engagemang vid Linnéuniversitetet. Årets stipendiat blev Jennifer Nilsson, som fick ta emot en check på 7071 kr.

För att få Linnéstudenternas Engagemangsstipendie måste man vara student vid Linnéuniversitetet och visat ett extraordinärt engagemang, genom att främja utbildningen eller den studiesociala miljön vid universitetet.

Årets stipendium gick till Jennifer Nilsson och stipendiaten utsågs av en kommitté bestående av sittande kårstyrelse. Stipendiesumman var en check på 7071 kr, en summa som motsvarar antalet medlemmar i Linnéstudenterna vid föregående års slut. Stipendiet delades ut under Linnéstudenternas årsmöte 25 maj, av kårstyrelsens utbildningsbevakare Patrik Henriksson.

Juryns motivering:
Jennifer har visat starkt engagemang genom att starta projektet GeVidareIdrott vars syfte är att samla in begagnat idrottsmaterial och starta förråd i utsatta områden.”

Jag blev väldigt chockad att jag blivit nominerad, fantastiskt roligt! Jag hoppas att den uppmärksamhet som projektet fått kan bidra till att det fortlöper, berättar stipendiaten Jennifer Nilsson.

Jennifer Nilsson, Engagemangsstipendiat 2016.

Jennifer Nilsson, Engagemangsstipendiat 2016.

Engagemangsstipendiet instiftades av Linnéstudenterna 2013. Tidigare stipendiater är Madeleine Ringh (2013) och Eric Bergström (2014).

För mer information, kontakta:

Jennifer Nilsson
tel: 073 806 04 34

Fakta om Engagemangsstipendiet

  • Utmärkelse till engagerad student vid Linnéuniversitetet
  • Bedömningen sker utifrån betydelsen av det visade engagemanget. Vikt läggs på utförda bedrifter och resultat av dessa samt antal påverkade studenter.
  • Diplom och check på en summa motsvarande medlemsantalet i Linnéstudenterna föregående verksamhetsårs slut.
  • Tidigare stipendiater: Madeleine Ringh (2013), Eric Bergström (2014)
  • Delas ut av studentkåren Linnéstudenterna

 

 
Kategorier
Pressmeddelande Startsida 
X