Combitech erbjuder exjobb inom ”Analys av testverktyg och metod”

Företagsnamn/ Company Combitech AB
Adress/ Address Ljungadalsgatan 2B
35246 Växjö
Telefon/ Phone 0733175158
Hemsida/ Homepage www.combitech.se
E-postadress eller webbsida att skicka ansökan till/ E-mail or webpage to send application https://saab.recruitmentplatform.com/combitech/apply.html?jobId=PSWFK026203F3VBQB7968V766-41961&langCode=sv_SE
Kort beskrivning av företaget/ Short description of the company Vi är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.
Titel/yrkesbenämning på ledig tjänst/ Title Exjobb: Analys av testverktyg och metod
Beskrivning av tjänsten/ Description of the job Vill du vara med och analysera vilket vårt nya testverktyg och testmetod bör vara? En av våra enheter i Växjö arbetar idag i ett informationsförsörjningssystem, detta fungerar bra men vi tror att det kan bli ännu bättre! Därför vill vi ha hjälp av två studenter som kan gå in med nya ögon och granska och komma med förslag på nya verktyg och metoder som kan användas!

Exjobbet kommer att ge möjlighet till mycket bollande av idéer och ni ges relativt fria händer med att komma med förslag – vi vill ta del av era tankar och idéer!

Arbetet kommer att utföras i våra lokaler i Växjö varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som även kan stödja er i arbetet.

Kvalifikationer/ Qualifications Vi söker en eller två studenter som ska skriva sitt exjobb under våren. För att lyckas tror vi att du läser en utbildning inom Datavetenskap, Datateknik eller liknande. På grund av uppdragets karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Tillträde/ Access Snarast eller våren 2018
Tidsbegränsat/tillsvidare Temporary/Permanent exjobb
Sista ansökningsdag/ Last date of application 15-dec-2017
Namn på kontaktperson/ Name of contact person Albin Toresson
Mail eller telefonnr till kontaktperson/ E-mail or phone number to contact person 0734 372 408
 
Kategorier
Lediga jobb 
X