Combitech erbjuder exjobb inom ”Säkra militära system”

Företagsnamn/ Company Combitech AB
Adress/ Address Ljungadalsgatan 2B
35246 Växjö
Telefon/ Phone 0733175158
Hemsida/ Homepage www.combitech.se
E-postadress eller webbsida att skicka ansökan till/ E-mail or webpage to send application https://saab.recruitmentplatform.com/combitech/apply.html?jobId=PSWFK026203F3VBQB7968V766-44361&langCode=sv_SE
Kort beskrivning av företaget/ Short description of the company Vi är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.
Titel/yrkesbenämning på ledig tjänst/ Title Exjobb: säkra militära system
Beskrivning av tjänsten/ Description of the job Om du finner spänning med ny teknik och högteknologiska system så är ett examensarbete inom systemsäkerhet på Combitech något för dig. Systemsäkerhet är ett systems förmåga att inte medföra skada på person, egendom och/eller miljö. Inom systemsäkerhetsområdet identifieras, värderas och om möjligt reduceras risker under hela ett systems livslängd för att kunna bringa tillfredställande säkerhet för användare. De system vi analyserar och utvärderar är i största utsträckning av militär art. Projekt vi är involverade i nu är bl.a. nya svenska ubåten A26 samt nya JAS 39E.
Kvalifikationer/ Qualifications Vi söker två studenter som tillsammans vill skriva sitt examensarbete inom systemsäkerhet under våren 2018 hos oss på Combitech. För att lyckas tror vi att ni båda läser en ingenjörsutbildning med inriktning Industriell ekonomi eller Maskinteknik.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Tillträde/ Access Omgående / Våren 2018
Tidsbegränsat/tillsvidare Temporary/Permanent Exjobb
Sista ansökningsdag/ Last date of application 17-dec-2017
Namn på kontaktperson/ Name of contact person Axel Juliusson
Mail eller telefonnr till kontaktperson/ E-mail or phone number to contact person 0734 375 710
 
Kategorier
Lediga jobb 
X