Din ekonomi som Linnéstudent

Som student är det inte alltid lätt att få ekonomin att gå ihop, uttrycket ”fattig student” används av många till vardags. Vi på Linnéstudenterna gör en hel del för att göra det lättare för er studenter att få det att gå ihop varje månad. Här följer några exempel på vad du kan få ut med ett medlemskap i studentkåren. Det mest självklara att ta upp är studentrabatter, förutom Studentkortets nationella rabatter så erbjuder vårt kort även lokala studentrabatter som är exklusiva för medlemmar i Linnéstudenterna. Min personliga favorit är på MAX då du får gratis plusmeny och dippsås med din meny om du är student, snacka om värt!

Förutom alla rabatter så erbjuder Linnéstudenterna två olika stipendier, det första är ett Kurslitteraturstipendium på 500 kronor som vi delar ut en gång i månaden till en lycklig vinnare. Stipendiet är till för att underlätta för en personer som har det extra tufft med att köpa kurslitteratur den månaden. Det andra stipendiet Linnéstudenterna delar ur är Engagemangsstipendiet, det delas ut till en person per år som har gjort något alldeles särskilt för att förbättra antingen sin utbildning, studiesociala situation eller liknande. Beloppet ligger på det medlemsantal som Linnéstudenterna har när vi delar ut priset så det ändras från år till år, men det brukar ligga mellan 6000-8000 kronor.

Som synes så är ett medlemskap i Linnéstudenterna allt annat än dyrt, personligen så har jag redan fått tillbaka mina pengar i dippsåser flera gånger om! Inte medlem än? Då kan du köpa ett medlemskap här: linnestudenterna.se/medlem/bli-medlem

Lugna svängar, spara pengar!
 

Christoffer_liten

Christoffer Bengtsson, Studiesocialt ansvarig Växjö

 

 

 

 

 
Kategorier
Kårbloggen Startsida 
X