Är du vår nya eventkoordinator?

Trivs du i en koordinerande roll där du får driva projekt från start till slut? Har du erfarenhet av eventplanering och är ute efter nya utmaningar? I denna tjänst får du möjlighet att vara spindeln i nätet och ansvara för koordineringen av Linnéstudenternas välkomstmässa i Växjö, stötta upp arbetsgruppen för Vattenkalaset i Kalmar samt ansvara för introduktionsveckorna på båda orter. Det största eventet under introduktionen i Kalmar är det traditionsenliga Garden Party som du blir ansvarig för att samordna.

I rollen som eventkoordinator hanterar, planerar och genomför du de olika eventen i alla dess faser. Du kommer även att ta fram trycksaker exempelvis affischer och flyers och annat material som delas ut av Linnéstudenterna till nya studenter. Samtliga event kommer att genomföras under senare halvan av augusti och början av september. Du kommer att behöva pendla en del mellan Kalmar och Växjö.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektledning eller av att samordna större events
  • Har förståelse för vikten av god kommunikation såväl internt som externt
  • Trivs med att jobba självständigt
  • Är flexibel och reser mellan orterna när det krävs
  • Är engagerad och självgående
  • Känner till studentlivet i Kalmar
  • Kreativ och lösningsorienterad
  • Är utåtriktad och inte är rädd att ta kontakt med potentiella samarbetspartners
  • Kan producera tryckmaterial

Då detta arbete innebär nätverkande med externa aktörer kommer du ha stora möjligheter att bygga på ditt kontaktnät med näringslivet på båda orterna. Arbetet börjar snarast och beräknas vara slutfört sista september.

Linnéstudenterna representerar cirka 30.000 studenter vid Linnéuniversitetet, och arbetar för att alla studenter ska få en så bra utbildning och så bra studentliv som möjligt. Som studentkår är vi studenternas samlade röst och samarbetar nära universitet, kommuner och näringsliv. Vi hjälper även studenter som stöter på problem eller har funderingar kring i sin utbildning och jobbar för att stärka studenternas rättigheter. Vi arbetar även med studiesociala frågor så som bostad, hälsa och föreningsliv samt anordnar olika aktiviteter och events under året. Våra studenter är framtiden och skapar möjligheter för alla studenter vid Linnéuniversitet.

Titel: Eventkoordinator

Anställningsform: Visstidsanställning, Heltid 4-5 månader

Ersättning: Månadslön

Arbetslivserfarenhet: Erfarenhet som projektledare eller motsvarande krävs

Kompetens inom bildredigeringsprogram efterfrågas

Antal platser: 1

Ansök: Snarast (vi behandlar ansökningarna löpande)

Ansökan skickas till: ordforande@linnestudenterna.se

Kontaktpersoner:
Elin Axén
070-481 99 41
Mail: orforande@linnestudenterna.se

 

Facklig företrädare
Karin Siöö
Telefon: 070-481 99 56
Mail: studcoord@linnestudenterna.se

 

Besöksadress:

Växjö
Tufvan, Tuvanäsvägen 12, 352 52 Växjö

Kalmar
Nygatan 18A, 391 82 Kalmar

 

 

 

 

 

X