Inpeople Sverige söker Truckförare

Företagsnamn/ Company Inpeople Sverige AB
Adress/ Address Norrgatan 22
352 31 Växjö
Telefon/ Phone 0470-740080
Hemsida/ Homepage inpeople.se
E-postadress eller webbsida att skicka ansökan till/ E-mail or webpage to send application info@inpeople.se
Kort beskrivning av företaget/ Short description of the company Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Titel/yrkesbenämning på ledig tjänst/ Title Truckförare
Beskrivning av tjänsten/ Description of the job Vi söker duktiga medarbetare till flexibelt och långsiktigt extrajobb som truckförare i höst! Tillsammans med ett härligt gäng studenter ingår du i vår bemanningspool hos vår kund i Växjö. Uppdraget består av truckkörning och orderplockning och du jobbar 2-3 pass i veckan där arbetstiderna varierar från 3-8 timmar långa pass på dag- och kvällstid under vardagarna beroende på hur ditt schema ser ut.
Kvalifikationer/ Qualifications Du är en målinriktad, driven och trevlig person. Truckkort med behörigheterna A1-4 och B1-4 är ett krav och har du erfarenhet av arbetet sedan tidigare är det meriterande.
Tillträde/ Access Omgående
Tidsbegränsat/tillsvidare Temporary/Permanent Tidsbegränsat
Sista ansökningsdag/ Last date of application 2017-09-17
Namn på kontaktperson/ Name of contact person Jenny Samuelsson
Mail eller telefonnr till kontaktperson/ E-mail or phone number to contact person 0470-740080
 
Kategorier
Lediga jobb 
X