Jane är projektledare för Linnéstudenternas kårval

Jane projektledare för kårvalet

Jane Nygren föredrar att engagera sig för att förbättra istället för att klaga. Förutom att vara projektledare för Linnéstudenternas kårval är hon klassrepresentant, företagsansvarig för en mässa som heter Amår och engagerad i studentföreningen EHVS utskott som heter Office.

Vad pluggar du på Linnéuniversitetet?
– Civilekonom med inriktning Supply Chain Management. Jag valde min utbildning eftersom jag tycker att ekonomi och logistik är en bra kombination.

Varför valde du söka till projektledare för Linnéstudenternas kårval?
– Jag tycker det är roligt att engagera mig. För mig har det inte varit självklart att rösta i kårvalet. Jag vill förbättra detta och få fler att söka och fler att rösta. Studentkåren finns till för studenter så det känns som en viktig del att engagera sig i.

Vad jobbar du med som projektledare?
– Marknadsföring, planering, samordning, nya idéer och att hjälpa andra med det som behövs.

Kan du berätta om något som du har planerat inför kårvalet?
– Det finns planer på att göra kårvalsveckan till en stor happening fylld med aktiviteter. Det finns även planer inför att få studenter att kandidera. Studenter kan börja söka till Linnéstudenternas styrelse från och med vecka 9 och själva kårvalet när styrelsen väljs in är 9-16 april.

Hur kommer det sig att du är engagerad i så många projekt?
– Det är roligt att vara med och utveckla och komma med nya idéer. Istället för att klaga på saker tycker jag att det är roligt att vara med och förbättra!

Varför tror du att en del inte vill engagera sig?
– Det är vanligt att många tror att det tar så mycket tid. Om man tycker att något är roligt så märker man inte att det tid och har man väl börjat är det svårt att sluta. Jag tror att det är den första tröskeln till att börja engagera sig som är svårast.

  • FAKTA
  • · Varje år väljer medlemmarna studentkåren Linnéstudenternas styrelse
  • · Alla som är medlemmar i Linnéstudenterna kan söka till styrelsen
  • · Ansökningsperioden börjar vecka 9 och ansökan skickas till: valberedninglns@gmail.com
  • · Årets kårval är 9-16 april

 

 

 
Kategorier
Startsida 
X