Här listas lediga jobb som företag och organisationer lämnar in till oss.

  KALMAR GOLFBUTIK
  Mitt i centrala Kalmar – närmare bestämt på Larmgatan 2 – finns vår butik sedan 2011. Butiken grundlades redan 1998 med filialer på Grönhögen GK och Saxnäs GK och har i omgångar funnits på dessa 2 anläggningar vid sidan av ett cityläge sedan 2006. Butiken är nästan 200 kvm stor fördelat på 2 våningar. På entréplan kommer du direkt till vår golfsimulator där vi gör custom fit med hjälp av Trackman. I övrigt finner du främst kläder, skor och tillbehör på denna våning. 1 trappa ner kommer du till ett av Sveriges bredaste sortiment av golfutrustning. Trots den förhållandevis knappa ytan hittar du här allt för alla. Vi har klubbor för alla smaker, höger- som vänsterspelare, herr som dam. Vi har även ett stort utrymme med enbart reakläder och skor – upp till 75% rabatt kan du fynda bland här.
   
  VI SÖKER PERSONAL

  Jobba i en av Sveriges ledande golfbutiker! Vi söker en driven och engagerad kille/tjej med brinnande intresse för golf och kontakt med människor. Butiksvana ett plus men inget måste. Dataförståelse viktigt då näthandeln är en viktig del av butiken idag. Arbetet är på timmar, dagar och veckor beroende på säsong. Start sommaren 2018. Ersättning enligt överenskommelse.

  Mvh Ludde 

  Ludvig Fornell
  PGA Club Professional

  Golfbutik.se/Kalmar Golfbutik
  Larmgatan 2
  39232 Kalmar

  Mobil: 070-453 59 78


   

  Företagsnamn Uniflex Sverige AB
  Adress Skeppsbrogatan 47
  39231 Kalmar
  Telefon 0708771502
  Hemsida www.uniflex.se
  E-postadress eller webbsida att skicka ansökan till adam.fredriksson@uniflex.se

   

  Kort beskrivning av företaget Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

  På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling

  Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

  Titel/yrkesbenämning på ledig tjänst Kundservicemedarbetare till Telenors kundtjänst. Sommarjobb + extrajobb

   

   

  Beskrivning av tjänsten Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar som gör det digitala livet enklare, roligare och mer fantastiskt. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

  Det är här Telenor kommer in.

  Telenor för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Telenor står mitt i den digitala förändringen. De lever och utvecklas med den.

  Nu behöver vi din hjälp för att utveckla Telenor ännu mer.

  Uniflex söker engagerade medarbetare till Telenors kundservice som drivs av Sykes i Kalmar.

  Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande samtal från våra kunder. Du ansvarar för att självständigt coacha kunden och göra ditt yttersta för att lösa kundens problem på ett effektivt och systematiskt sätt. Du förmedlar positiv energi i kundsamtalet, är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov. Vanliga frågor från kunderna är rörande abonnemang, produkter, fakturor och teknisk support.

   

  Kvalifikationer I rollen är försäljning en naturlig del, vilket förutsätter att du är resultatfokuserad, övertygande och uthållig som person. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och motiveras av att nå högt uppsatta mål.

  Kundupplevelsen är nummer ett för oss, Sykes och Telenor. Genom att visa respekt, hålla vad du lovar, sträva efter enkelhet och vara inspirerande mot kunder och dina kollegor är du en tydlig ambassadör för Telenor, deras värderingar och deras varumärke. Detta vet vi påverkar kunden långsiktigt.

  Anställningen är på heltid. Arbetstiderna är varierande (dag/kväll/helg) och anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete. Du har fast lön enligt avtal och möjlighet till provision.

  Krav för tjänsten är fullständig gymnasiekompetens samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

  Välkommen med din ansökan!

  Tillträde 2018-06-04 och 2018-06-18
  Tid Sommarjobb + extrajobb
  Sista ansökningsdag 2018-05-13
  Namn på kontaktperson Adam Fredriksson
  Mail eller telefonnr till kontaktperson adam.fredriksson@uniflex.se

  klklkl

   

   

   

  Intresseanmälan lärare årskurs 7-9

  Örebro kommun är en av Sveriges största arbetsgivare och tillsammans är vi över 1 900 lärare som arbetar för att varje elev ska lyckas med att nå sina egna och skolans mål. Nu behöver vi fler lärare till årskurs 7-9. Tar du din lärarexamen i juni och tycker att detta verkar intressant? Ta då chansen och skicka in din intresseanmälan för att träffa oss för en inledande intervju!

  Om tjänsten

  Som lärare väcker du elevernas nyfikenhet på lärande. Du kommer att undervisa och stödja dina elever när de lär sig förstå världen genom undervisningen. Som lärare spelar du en viktig roll förmåga elevers lärande och utveckling. Du inspirerar eleverna i deras kunskapsinlärning, lust att lära och sociala utveckling. En viktig del i arbetet är att utveckla elevernas intresse för att själva inhämta kunskap. Du främjar att eleverna ska ha inflytande, vara delaktiga och involverade i sin egen lärprocess.

  Intresseanmälan riktar sig till dig som tar din lärarexamen i juni och blir behörig i ämnen inom årskurs 7-9. Som anställd hos oss får du en trygg anställning med möjlighet att utvecklas i en växande verksamhet. Med många kompetenta kollegor finns stora möjligheter att utbyta erfarenheter. Vi tror på kollegialt lärande och i augusti varje år så träffas vi på lärardagarna för att inspireras inför det nya läsåret genom kompetensutveckling inom aktuella områden. Något som också möjliggör till givande pedagogiska samtal med dina kollegor.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter

  – Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen.

  – Mentorskap för elever.

  – Att tillsammans med skolans personal delta i skolans utvecklingsfrågor.

  – Använda metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse.

  – Du skapar god miljö för lärande.

  – Du håller dig uppdaterad om aktuell forskning inom ditt verksamhetsområde.

  – Du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner.

  – Du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns.

  Kompetenskrav

  – Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 alternativt lärarexamen i årskurs 7-9 i juni 2018.

  Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Samt anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Omfattning och tillträde

  Tillträde: Hösten 2018

  Intervjuer och urval sker löpande.

  Om arbetsplatsen

  Örebro har 44 kommunala grundskolor. Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på karriärsidan orebro.se/jobb/grundskollarare!

  Övrig information

  Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

  Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb/larare.

  Ansökan

  Sista dag för att lämna in intresseanmälan är 2018-05-15.

  Välkommen med din ansökan!

  Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

  Kontaktperson:

  Lärarförbundet Expedition
  019-14 10 14

  Josefine Gustafsson
  *HR-specialist

  josefine.gustafsson@orebro.se*
  019-21 17 30

  X