Linnéstudenterna och RekryteraMera växlar upp arbetsmarknadsmässa

Pressinformation

Kalmar/Växjö, 2016-12-07

Linnéstudenterna och RekryteraMera växlar upp arbetsmarknadsmässa

För att erbjuda en riktigt kvalificerad, lokal arbetsmarknadsmässa i februari 2017 sluter nu Linnéstudenterna och RekryteraMera samarbetsavtal. Ett gemensamt mål är att fler studenter ska hitta lokala arbetsgivare och stanna i Linnéregionen.

Linnéstudenterna har nu slutit ett samarbetsavtal med bolaget bakom mässan RekryteraMera inför 2017. Grundare av mässan är Dennis Åström och Henrik Andersson, och genom samarbetet med Linnéstudenterna, som tidigare arrangerat både arbetsmarknadsmässorna Linnécupen och KARMA, vill man få fler studenter att hitta jobb och stanna i Kalmarsundsregionen.

Tillsammans skapar vi tillväxt för regionen genom att arrangera möten mellan studenter och näringsliv, säger initiativtagaren Dennis Åström.

Med samlade erfarenheter av arbetsmarknadsmässor kommer de båda parterna erbjuda en riktigt kvalificerad arbetsmarknadsmässa 1 februari i Kalmar Sportcenter. Då kommer arbetssökande möta arbetsgivare i speed-intervjuer, knyta kontakter och få information på plats om vilka arbetsgivare som finns i regionen.

Relaterat material: rekryteramera.se
RekryteraMera i korthet, se sid 2

För mer pressinformation, kontakta:
Dennis Åström
0702-559 255
dennis@rekryteramera.se

Victor Lagercrantz
Ordförande, Linnéstudenterna
070-481 99 41

 
Kategorier
Pressmeddelande Startsida 
X