Linnéstudenterna har med stöd av Regionförbundet i Kalmar Län startat detta projekt, som under 2017/18 kommer att anordna spännande events och aktiviteter med syftet att skapa nya kontaktvägar mellan studenter och regionalt näringsliv. Projektets mål är att ge studenter bättre insyn i regionens arbetsmarknad samt sociala och kulturella förutsättningar.


EVENT

LUNCHA MED DIN NYA CHEF 21 FEBRUARI

BRANSCH: SJUKVÅRD
NÄR: 21 februari 12.15-12.50
VAR: V153 Storken
AV: Linnéstudenter i regional samverkan
HUR: Som SSK- eller BMA-student äter du gratis lunch och träffar representanter från Länssjukhuset i Kalmar och Oskarshamns sjukhus
ANMÄLAN: zara.lood@linnestudenterna.se

FACEBOOKEVENT

Träffa sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, HR-konsulter och avdelningschefer från Länssjukhuset i Kalmar och Oskarshamns sjukhus! Vi bjuder på lunch och ni kommer ha möjlighet att höra er för om extrajobb, sommarjobb eller jobb efter examen. Det finns även möjlighet att ställa frågor kring hur det är att jobba som sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker.

Föranmäl er och ange eventuella kostpreferenser samt utbildningsprogram och termin/år till zara.lood@linnestudenterna.se senast 20 feb kl 11.00. Det finns ett begränsat antal platser. Då det serveras lunch är anmälan bindande. Missa inte möjligheten att få en personlig förstahandskontakt hos dessa arbetsgivare!


Luncha med arbetslivet

Vi har haft events för blivande ekonomer, socionomer, lärare och sjuksköterskor. Studenter har bjudits på lunch och träffat arbetsgivare med rekryteringsbehov. Eventen har möjliggjort att studenterna fått en personlig förstahandskontakt hos en potentiell arbetsgivare. Det har också gett en inblick i vad det lokala näringslivet har att erbjuda. Just nu planerar vi nya events till nästa år.


STUDENT?
Kontakta våra projektledare om du vill veta mer om planerade events eller har förslag på vilka arbetsgivare som du vill träffa.

ARBETSGIVARE?
Kontakta våra projektledare om du vill delta i våra event.

Projektledare, Linnéstudenter i regional samverkan:

Peter Söderström
E-mail: peter.s@linnestudenterna.se
Tel: 073-516 33 16

 

X