På gång

Växjöbostäders nya studentbostäder


Peter Eriksson (MP), bostads- och digitaliseringsminister, var här och invigde den första helt industriellt byggda studentbostadsmodulen. Totalt blir det 248 hållbara studentbostäder i kvarteret Docenten på Campus i Växjö, 240 ettor på 27 m2 och åtta tvåor på 48 m2. Rikard, vår kanslist, var med vid invigningen och tog en selfie med ministern. Bostäderna blir klara inför terminsstarten hösten 2018. Läs mer om studentbostäderna

Start-up company MEET UP


Internationella studenter som vill vara delaktiga i ett nytt företags spännande startskede fick möjlighet att träffa start-ups som sökte efter praktikanter. De företag som deltog är aktiva inom utveckling av nästa våg av digitala innovationer och sökte efter mjukvaruutvecklare, designers och marknadsförare. Karin Siöö, vår studentkoordinator, var med och anordnade mötet.

SFS FUM 

Representanter från Linnéstudenternas styrelse var på plats när 300 studentpolitiskt aktiva samlades för Sveriges Förenade Studentkårer fullmäktige. Charlotta Tjärdahl valdes till ordförande och Jacob Adamowicz valdes till vice ordförande.  
Läs mer

LIRS

Representanter för projektet ”Linnéstudenter i regional samverkan” åkte och visade upp sig på Torsås kommuns näringslivs- och jobbmässa. Där skedde många möten mellan kommun, företagare och besökare med regionens möjligheter och utmaningar som tema.

Läs mer: Linnéstudenter i regional samverkan

 
Kategorier
Nyheter Startsida 
X