Nytt läsår — nya utmaningar!

Välkomna efter en skön sommar! Den nya styrelsen för studentkåren Linnéstudenterna har tillträtt under sommaren och påbörjat sitt arbete. Kanske sågs vi redan första dagen på introduktionsveckan?

Vi i studentkåren vid Linnéuniversitet vill tillsammans med er skapa ett aktivt studentliv och att ni ska känna er trygga i er studentmiljö. Linnéstudenterna arbetar för att utbildningar vid Linnéuniversitet ska vara hög kvalitativa och givande för er både nu och i framtiden. Linnéstudenterna är till för er, även i svåra tider. Om ni hamnar i svårigheter kan ni alltid vända er till oss för hjälp, detta i alla typer av ärenden. Vi finns till för era frågor och student- och doktorandärenden.

Vi jobbar brett och aktivt inom många frågor och forum. Genom ditt medlemskap till oss får du inte bara rabatter hos flera företag, utan du kan även få hjälp med att finna en bostad, hitta lediga jobb via vår webbplats, besöka våra studentpubar. Det kommer även finnas medlemsaktiviteter under året som är exklusiva för våra medlemmar och syftar till ett aktivt studentliv. Alla som studerar vid Linnéuniversitet är välkomna som medlemmar och dessutom välkomna att engagera sig i vår organisation. Allt ifrån att sitta i styrelsen, engagera sig som studentrepresentant till att delta i våra medlemsmöten eller aktiviteter. Utan engagerade studenter stannar kåren upp och vårt arbete blir omöjligt.

I anslutning till våra expeditioner kan ni lösa vårt medlemskap och hitta begagnad kurslitteratur även komma i kontakt med oss förtroendevalda inom Linnéstudenterna.

Vi ses!

Victor Lagercrantz
ordförande Linnéstudenterna

Notera i din kalender!

  • Välkomstmässan i Växjö, 13/9
  • Välkomstmässan i Kalmar, 14/9
  • Medlemsmöte Kalmar/Växjö, 5/10

 

Bild: Linnéstudenterna tar emot nya studenter på första dagen av introduktionsveckan i Kalmar SportCenter.

 
Kategorier
Kårbloggen 
X