Nytt verksamhetsår

Den nya styrelsen tillträder.

Nya styrelsen 2016-17

Nya styrelsen 2016-17

Jag skulle först vilja tack för förtroendet av er medlemmar för att som ordförande för Linnéstudenterna leda årets arbete. Styrelsen är laddad inför verksamhetsåret som kommer, och har nu under en månads tid satt sig in i arbetet. Nu är vi redo att ta det ansvar som ni medlemmar har lagt i våra händer!

Vi ser fram emot att få skapa ett aktivt studentliv tillsammans med er. Detta syftar inte bara på festligheter utan även utbildningens kvalitét. Ett aktivt studentliv bygger på att ge er en god tid som studenter vid Linnéuniversitet. Detta gör vi tillsammans med universitetet, kommunerna och andra samarbetspartners. Vi jobbar för er, så känn er välkomna till oss både i Kalmar och Växjö. Vi vill jobba med era frågor och ha era intressen i fokus, men då behöver vi er— kom på våra medlemsmöten, våra aktiviteter eller droppa in till våra expeditioner och prata med oss!

Under verksamhetsåret kommer vi jobba med att ha studentrepresentanter på alla nivåer inom Linnéuniversitet som ska se efter era intressen. Vi kommer att arbeta för ett enhetligt och samlat system för studentrepresentationen. Om ni vill vara aktiva inom studentrepresentationen är ni välkomna att kontakta oss!

Hoppas ni alla har en riktigt bra sommar, så ses vi i höst.

Den nya styrelsen för Linnéstudenterna
genom ordförande Victor Lagercrantz

 
Kategorier
Kårbloggen Startsida 
X