OBS! Deadline för anmälan vårterminen 2017 är 28 Maj! Alla anmälningar som inkommer efter detta kommer att hanteras under höstterminen.
Är du ny i Växjö?

I samarbete med Växjö kommun erbjuder Linnéstudenterna dig ett välkomstpaket när du folkbokför dig i Växjö! Om du folkbokför dig i Växjö kommun får du ett välkomstpaket med biobiljetter, busskort laddat med 500 kr och ett presentkort laddat med 500 kr som gäller i flera butiker i Växjö Centrum. I samband med detta skänker vi även 100 kronor till valfri studentförening som förgyller din tillvaro vid Linnéuniversitet. Projektet syftar också till att ge alla nya studenter ett smakprov på vad Växjö som stad har att erbjuda.

Så här gör du:
Folkbokför dig inom Växjö kommun genom att göra ett flyttanmälan gratis på Skatteverket. Anmäl dig i samband med detta till Ny i Växjö i e-formuläret nedan. När du blivit kontrollerad och godkänd kontaktar vi dig och du kan då hämta ut ditt välkomstpaket på Linnéstudenternas expedition på Tuvanäsvägen 12.

OBS! Projektet sker terminsvis och vi godkänner ingen retroaktivt, så det är viktigt att du gör din anmälan i samband med att du folkbokför dig.

Har du frågor kring Ny i Växjö?
Skriv till nyivaxjo@linnestudenterna.se

E-FORMULÄR

X