Swedish for Professionals söker Sales Intern

Företagsnamn/ Company Swedish for Professionals
Adress/ Address Åsögatan 165
116 32 Stockholm
Sverige
Telefon/ Phone +46 760819376
Hemsida/ Homepage swedishforprofessionals.com
E-postadress eller webbsida att skicka ansökan till/ E-mail or webpage to send application https://careers.swedishforprofessionals.com/jobs/63758-sales-intern
Kort beskrivning av företaget/ Short description of the company Swedish for Professionals erbjuder kurser till internationella talanger som vill lära sig svenska på ett snabbt, effektivt och personligt sätt. Våra kurser hålls både i små och stora grupper samt för enskilda individer.

För att göra språkundervisningen så smidig som möjligt håller våra språkcoacher lektioner på våra kunders kontor. För att ytterligare förbättra inlärningsprocessen har deltagaren tillgång till våra digitala verktyg med en mängd kreativa övningar.

Målet med våra kurser är att hjälpa talanger i sitt arbete och fritid i Sverige. Vårt fokus ligger på det svenska språket med relevanta affärstermer samt svensk affärskultur.

Titel/yrkesbenämning på ledig tjänst/ Title Sales Intern
Beskrivning av tjänsten/ Description of the job Är du på jakt efter en spännande och lärorik praktikplats i ett utvecklande och fartfyllt växande företag? Har du ett genuint intresse och engagemang inom försäljning och vill få möjlighet att använda det i praktiken? Då har du kommit rätt!

Vem söker vi?
Vi på Swedish for Professionals erbjuder dig nu en fantastisk start för din kommande karriär. Vi söker dig som är nyfiken och vågar testa på nya saker. För att trivas hos oss bör du vara en person som ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Som person är du ansvarsfull, målfokuserad med ett inre driv. Du är även noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta. Vidare är det viktigt att du har en positiv och professionell inställning till både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
Praktiken ger dig möjlighet att arbeta i ett härligt team med drivna kollegor som tillsammans hjälper internationella talanger att integreras i företag och i det svenska samhället. Rollen kommer att innebära ett tätt samarbete med försäljningschefen som fungerar som en stöttande funktion i det dagliga arbetet. Du kommer främst att hjälpa till att skapa intresse för vår produkt och identifiera nya kunder, men också få möjlighet att lära dig och utveckla säljargument som är anpassade efter kund. Vidare kommer du att arbeta systematiskt med säljarbetet och få chansen att arbeta vid olika situationer under säljprocessen.

Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Observera att praktikperioden är obetald, men vi kan garantera nödvändig handledning som ger dig nyttiga erfarenheter och meriter inför kommande arbetsliv.
Varmt välkommen med din ansökan!

https://careers.swedishforprofessionals.com/jobs/63758-sales-intern

Kvalifikationer/ Qualifications Övriga kvalifikationer listas nedan:

• Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, företagsadministration eller dylikt
• Erfarenhet inom försäljning och kundbemötande (via telefon, mail eller personliga möten)
• God kommunikationsförmåga
• God administrativ förmåga
• Kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
• God systemvana – Excel, Office, CRM-system (gärna Hubspot)

Tillträde/ Access Inom 2 veckor
Tidsbegränsat/tillsvidare Temporary/Permanent Minst 10 veckors praktik
Sista ansökningsdag/ Last date of application 25/2/2018
Namn på kontaktperson/ Name of contact person Linda Johansson
Mail eller telefonnr till kontaktperson/ E-mail or phone number to contact person linda@swedishforprofessionals.com
 
Kategorier
Lediga jobb 
X