Uppdatera regionens mest älskade bro!

olandsbron_nov2016_1Häng med Trafikverket och uppdatera regionens mest älskade bro.

Vill du knyta kontakter med arbetslivet? Använda din utbildningskunskap i praktiken? Gillar du att arbeta med problemlösning? Är du nyfiken på hur en av Sveriges myndigheter planerar för dagens och framtidens samhälle? Passa då på att träffa en möjlig framtida arbetsgivare, få en bra merit i ditt CV och knyt värdefulla kontakter! 9 februari 2017 kl. 13-17 arrangerar Trafikverket tillsammans med Linnéstudenterna ett unikt tvärvetenskapligt case.

Kom och jobba med ett case ur verkligheten!

Vad är ett case?
Ett case är ett realistiskt och verklighetsbaserat problem som studenter ställs inför och löser enskilt eller i grupp. Problemet har aldrig bara EN korrekt lösning, utan ger er möjlighet till kreativt tänkande  och givande diskussioner. Varje grupp arbetar ett par timmar kring problemet, och presenterar sedan sitt förslag för de andra grupperna och för Trafikverket. Efter presentationerna korar Trafikverket en vinnare.

Vad bjuder eftermiddagen på?
Ett antal personer från Trafikverkets vardag deltar och berättar mer om hur de jobbar och bidrar till samhällsutveckling. Det blir också fika, prisutdelning och gemensamt eftersnack med dricka och tilltugg. Alla som deltar i caset får ett deltagarbevis som kan komma till god användning för framtida jobbansökningar.
Om du reser från Växjö till Kalmar kan du få betalt för din resa.

Vilka sitter i juryn?
Kalmar kommuns näringslivschef Thomas Davidsson, representanter från Trafikverket, samt Linnéstudenternas ordförande Victor Lagercrantz.

Jag vill vara med! Hur anmäler jag mig?
För att få delta måste du anmäla dig.
Anmäl dig till: marit.persson@linnestudenterna.se   Skriv ”Anmälan Casedag” i ämnesraden. Ange eventuella allergier eller specialkost!

Hoppas vi ses 9 februari!
Marit Persson, Linnéstudenterna, Niclas Malm och Fanny Ernestrand från Trafikverket


Trafikverket är en statlig myndighet med 6500 anställda inom vitt skilda kompetensområden. Över 120 olika yrken är representerade, 
bland annat samhällsplanerare, ingenjörer, kommunikatörer, ekonomer, jurister och miljöspecialister. Tillsammans med andra aktörer som till exempel kommuner och regioner utvecklar Trafikverkets medarbetare samhället för att underlätta allas vår vardag. De planerar för och underhåller vägar och järnvägar, bygger om och bygger nytt och leder trafiken på landets alla statliga järnvägar och vägar.

trv-logo

 
Kategorier
Nyheter Startsida 
X