Vad får du som medlem i Linnéstudenterna?

Som student vid Linnéuniversitetet kan du tjäna på att vara medlem i Linnéstudenterna!

Viktoria Fransson

Viktoria Fransson, ledamot Medlemsfokus

Utöver de rabatter du får som medlem via Studentkortet så som rabatter på kollektivtrafiken, SJ och ett flertal onlinebutiker får du dessutom många lokala studentrabatter. Utöver rabatter kan du som medlem få gratis kaffe på torsdagar, vid särskilda högtider bjuds det även på något gott till kaffet. Du kan även vinna kurslitteratursstipendie på 500 kronor, vilket kan göra stor skillnad i vilka böcker du kan och inte kan köpa till dina studier. Om du hellre går ut och festar med dina kurskamrater så ger ett medlemskap i Linnéstudenterna dig möjlighet att gå in på studentpubarna Slottsstallarna och Sivans i Växjö samt under Kårkvällar som anordnas i Kalmar får du rabatterat pris på entré på utvald pub för just den kvällen.

Kanske vill du även ta del av roliga aktiviteter som vi anordnar för våra medlemmar? Klart du vill! Vi i styrelsen försöker komma på så bra aktiviteter som möjligt som också ger dig som medlem ett mervärde i din tillvaro och om just DU har en idé på en medlemsaktivitet som du vill se att vi gör tar vi gärna emot dessa idéer! Maila mig med dina förslag: viktoria.fransson@linnestudenterna.se

Som medlem i Linnéstudenterna kan DU göra skillnad och påverka, skicka gärna in förslag på medlemsaktiviteter eller förmåner som du skulle ha nytta av och vem vet, snart kanske det dyker upp några riktigt smaskiga och roliga aktiviteter som passar helt perfekt in på dig och dina intressen!

Vi hörs!

 

 

 
Kategorier
Kårbloggen Startsida 
X