fbpx
Företagsinfo

Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 33000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events kan du få personlig kontakt med hundratals studenter vid ett enda tillfälle. Studenterna är inte bara en viktig målgrupp som dagens trendsättare, utan är även framtidens höginkomsttagare och beslutsfattare. Att bygga en långsiktig relation med studenterna är en klok strategi, oavsett om ni representerar ett företag, en myndighet eller någon annan organisation. Ingen avdragsgill moms ingår i annonspriserna.

Hör av er till oss om ni vill marknadsföra dig mot Linnéuniversitetets studenter.
Mail: info@linnestudenterna.se eller
Tel: 010-330 30 09. Mer info om våra kanaler och priser hittar du här under.

Våra kanaler
Välkomstmässorna
1024 683 Linnestudenterna

OBS! Mässorna för HT2020 är inställda pga coronapandemin. Mässor kommer att bli av VT2021

Postavisering
1024 620 Linnestudenterna

Varje höst skickar vi en postavisering till samtliga nya studenter på Linnéuniversitetet vilket brukar ge en upplaga på mellan 20-22000. Postaviseringen är extra bra som annonsmedium då studenterna ännu inte hunnit bekanta sig med sin nya studentstad.

Annonsera i Das Papier
1024 764 Linnestudenterna

Nå samtliga Campusstudenter med vårt analoga nyhetsbrev som vi sätter upp på skolans toaletter

Studenthäftet
1024 692 Linnestudenterna

Studenthäftet ges ut till våra nya medlemmar vid terminsstarten och är gratis för företag att annonsera i. Som annonsör i häftet syns ditt företag…

Jobbannonser
1024 361 Linnestudenterna

Har du ett ledigt jobb eller en praktik/traineeplats som du vill annonsera om? Eller behöver du kanske någon som gör sitt ex-jobb hos er?

Sociala medier
780 440 Linnestudenterna

Sociala medier är en av de kanaler som vi använder mest när vi ska nå ut till studenterna. Genom att annonsera i sociala medier…

Till toppen