fbpx
Studentambassadör till LinnéstudenternaOrt: Kalmar
Sista ansökningsdag: augusti 2, 2019
Tillägsdatum: juni 5, 2019

Tillträde: augusti 19, 2019


Företagets namn: Linnéstudenterna
Beskrivning av företaget:

Linnéstudenterna, studentkåren vid Linnéuniversitetet, är en av Sveriges största studentkårer med runt 6000 medlemmar. Organisationen har 13 styrelseledamöter och 9 tjänstemän som fokuserar på universitetsstudenternas rättigheter och möjligheter. Vi arbetar för att studenternas studietid ska vara så bra om möjligt. Som studentkår är vi deras röst i både universitetsledningen och ut mot samhället.


Beskrivning av tjänsten:

Vi söker två personer som kommer jobba ca 25h under introduktionsveckorna. Huvudsakligen kommer arbetet att vara förlagt under den första av dessa två veckor men det finns även några uppdrag v2 (som då är en vecka med föreläsningar). De två vi söker kommer att arbeta delvis tillsammans och till viss del självständigt. Du kommer att representera kåren både vid våra egna event och på föreningarnas. Du kommer sköta försäljning av medlemskap och biljetter och behöver kunna presentera och representera kåren som organisation. Fler uppdrag kan bli aktuella under terminen.


Kvalifikationer:

Du behöver vara självständig, vilja ta kontakt med nya och gamla studenter, ansvarsfull och flexibel.


Typ av anställning: Tidsbegränsat
Kontaktperson: Elin Gunnarsson
Tel till kontaktperson: 010-330 30 09
E-post till kontaktperson: elin.gunnarsson@linnestudenterna.se
Webbadress: http://www.linnestudenterna.se
Övrigt:

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 augusti men tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Till toppen