fbpx
Karriär

Jobbförmedling

Letar du efter ett sommarjobb eller kanske ett extraknäck? Behöver du ett företag att göra ditt ex-jobb på? på vår arbetsförmedling för studenter kan du hitta det mesta.
http://linnestudenterna.se/jobbannonser

Är du ett företag och söker folk som kan jobba extra ibland? Behöver du sommarjobbare eller kanske någon som gör examensjobb hos ert företag? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att nå studenter!
http://linnestudenterna.se/arbetsformedling


Välkomstmässorna
Välkomst-
mässorna

Passa på att ta del av erbjudanden, vinn fina priser i tävlingar, nätverka inför arbetslivet och hitta föreningar som du vill engagera dig i! Välkomstmässorna är ett bra sätt att lära känna din nya studentstad! Företag, organisationer, föreningar och myndigheter ställer ut på mässan och Linnéstudenterna såklart.I Växjö är det mässa en gång på våren och en gång på hösten (vanligen i början på september) och i Kalmar endast på hösten. Mer exakta datum dyker upp här när det börjar närma sig Vi ses där!

Vill du anmäla dig till mässan som utställare?
https://linnestudenterna.se/valkomstmassorna/


Mycareer
MyCareer är en jobbsida för studenter och nyexaminerade från Linnéuniversitetet.

Skapa en personlig profil utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Marknadsför dig själv mot framtida arbetsgivare och följ dem från din personliga profil. Håll dig uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig genom att prenumerera på annonser från företag. Du kan även hitta företag som söker praktikanter eller dig som ska göra ditt examensarbete. Starta din karriär här!


Drivhuset
Drivhuset hjälper studenter att starta och driva företag och erbjuder kostnadsfria vägledningar, utbildningar och inspiration. Satsa på dina drömmar! Ta nästa steg och kontakta kalmar@drivhuset.se eller vaxjo@drivhuset.se

Webbsida: www.drivhuset.se/kalmar och www.drivhuset.se/vaxjo


Till toppen