fbpx
Infodag på Lnu

Den 21 mars är det infodag på Lnu. Det är som ett öppet hus där alla presumtiva studenter (gymnasie, Komvux, folkhögskolor, arbetsförmedlingen eller bara helt… vanliga människor) kan titta förbi.

Vi på Linnéstudenterna kommer att finnas på plats hela dagen. Kom gärna förbi om du är blivande student eller om du har frågor om vad vi gör. Vill du bli medlem löser vi det direkt på plats 

Från lnu.se

”En dag i mars arrangeras den årliga Informationsdagen på Linnéuniversitetet i Växjö. Då är alla nyfikna, blivande studenter välkomna att besöka oss. Under dagen kommer vi att presentera våra utbildningsprogram och berätta allt om hur det är att vara student.

Informationsdagen är till för dig som vill veta mer om Linnéuniversitetets utbildningar. Besökarna kommer från gymnasieskolan, folkhögskolan, Komvux och Arbetsförmedlingen.

Under dagen kan du som besökare lyssna till inspirerande föreläsningar och programinformation. På plats finns också studievägledare, lärare och studenter att ställa frågor till från alla våra utbildningsområden. Besökarna har också möjlighet att utforska campus och uppleva studiemiljön. Ingen föranmälan krävs.”

https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/evenemang/informationsdagen/

Facebook-kommentarer

Facebook-kommentarer

Till toppen