fbpx
Ny i Växjö

I samarbete med Växjö kommun och andra organisationer erbjuder Linnéstudenterna dig ett finfint välkomstpaket när du folkbokför dig i Växjö! Allt du behöver göra är att, efter du har folkbokfört dig, fylla i formuläret nedan.
Om du folkbokför dig i Växjö kommun får du ett välkomstpaket med biobiljetter, busskort, presentkort och mycket annat trevligt! I samband med detta skänker vi dessutom 100 kr till valfri studentförening som förgyller din tillvaro vid Linnéuniversitetet. Varför finns det här projektet undrar du kanske? I Växjö har vi sedan ett antal år tillbaka valt att erbjuda nyinflyttade studenter  ett välkomstpaket när man folkbokför sig inom kommunen. Detta har fått ett stort genomslag och projektet som går under namnet ”Ny i Växjö” har under de senaste åren vuxit till att omfatta mer än 450 studenter per år. Projektet syftar också till att ge alla studenter ett smakprov på vad Växjö som stad har att erbjuda. Genom att bjuda på en dags shopping i centrum hoppas vi på att alla nyinflyttade studenter ska uppskatta även den del av Växjö som ligger utanför universitetsområdet…

För att ta del av erbjudandet måste vi kontrollera att du folkbokfört dig i Växjö i samband med din ansökan. Vi kommer därför att kontrollera dina personuppgifter mot folkbbokföringsregistret. Dessa uppgifter kommer enbart att användas för denna kontroll.

Du kan adressändra gratis och enkelt på skatteverket.se .

Efter vår kontroll mot skatteverket kommer du att meddelas via E-post när du blivit godkänd och kan hämta ut ditt välkomstpaket på Linnéstudenternas expedition på Tufvan, Tuvanäsvägen 12.

Till toppen