fbpx
VÄXT

VÄXT förening består av cirka niohundra medlemmar som studerar tekniska inriktningar. Föreningens beslutande organ utgörs av en styrelse bestående av tolv studenter från de tekniska utbildningarna som driver verksamheten tillsammans med två utskott, Säxtesinnet och Staben.

Som ideell förening så är vi i stort behov av våra fantastiska medlemmars engagemang och våra eldsjälar. För att vi ska kunna erbjuda bra utbildningsbevakning och strålande evenemang så krävs det att alla bidrar med sin drivkraft och hjälp.

Det finns många sätt att engagera sig och vi garanterar att vi har något som passar alla. Styrelsen väljs i februari varje år medan Säxtesinnet och Staben har egna uttagningar på hösten respektive våren. Är du idrottsintresserad så behöver vår aktivitetsansvarig alltid hjälp med anordning av event och idéer till nya. Är du intresserad av att underlätta och utveckla vår kontakt med företag finns stora möjligheter till detta.

Vill du vara med och anordna sittningar och festliga event så är Säxtesinnet det självklara valet. Till staben söker man sig om man vill vara med och planera hela nollningen. Finns det något ovan som låter intressant så hör av dig till ordforande@vaxt.org eller kontakta oss via vår Facebooksida.

OBS! Några veckor per termin bemannar vi en av campus två studentklubbar, Slottsstallarna. Detta gör vi för att vi ska ge alla oss studenter en möjlighet att gå ut på campusområdet. Det är roligt att jobba och vi behöver alltid frivilliga som ställer upp, uppgifterna passar alla och kan varieras.

Kolla in vår grymma jobbfilm gjord av Martin Breider!

Facebook: https://www.facebook.com/VAXTvaxjo/

Till toppen